Пазарът на недвижими имоти на Острова продължава да е силен, въпреки Брекзит

06 септември 2019 - 15:52
Пазарът на недвижими имоти в Обединеното кралство отчита незначителен ръст, според данни на ипотечната банка Halifax, която сочи, че пазарът е „заседнал в плато“. Цялата новина »

Българите – с най-голям ръст в търсенето на жилища в Испания

24 май 2018 - 08:40
Все повече чуждестранни купувачи помагат за това броят на продажбите на жилища в Испания да нарасне до най-високите стойности от 2014 година насам, предава онлайн изданието propertywire, като се позовава на официалната статистика. Цялата новина »

Имотният пазар на Ню Йорк е по-голям от икономиката на Саудитска Арабия

17 януари 2016 - 19:46
Един от най-горещите имотни пазари в САЩ може да се определи като самостятелна икономика, и всъщност прави икономиките на доста страни от Г-20 да изглеждат като джуджета. Цялата новина »

България е в златната среда по ръст на цените на жилищата

16 септември 2015 - 09:00
Европа отлепи от дъното, като регионът в света с най-слаб ръст на цените на жилищата, личи от последния анализ на консултантската компания Knight Frank. Цялата новина »

Първи признаци за възстановяване на китайския жилищен пазар

18 май 2015 - 12:32
Появяват се признаци за оптимизъм за китайския имотен сектор, след като цените на новите жилища в най-големите градове, като Шънджън и Шанхай, отбелязаха скромно възстановяване през април. Цялата новина »

Фалитът на китайската строителна компания Kaisa не е симптоматичен, твърдят експерти

21 април 2015 - 09:44
Въпреки че фалитът от вчера на китайска строителна компания по емисия облигации предизвика страхове, като възможен предвестник на още проблеми, анализаторите побързаха да успокоят пазара, коментирайки, че случаят по-скоро е „сапунена опера с различен сценарий”. Цялата новина »

Централната банка и кабинетът в Нова Зеландия спорят относно имотния пазар

16 април 2015 - 13:16
Нарастване на предлагането е единственият начин да се охлади нагорещеният до червено имотен пазар на Нова Зеландия, заяви вицепремиерът на страната, игнорирайки призивите на централната банка за въвеждане на данък върху капиталовите печалби. Цялата новина »

Цените на имотите в Австралия ще са под натиск от лошата демография, сочи Goldman

15 април 2015 - 10:17
Цените на имотите в Австралия изглеждаха балонизирани за известно време, но вероятно са на път да „ударят стена”, заради комбинацията от по-слаба раждаемост, висока смъртност и слаба миграция, пишат от Goldman Sachs. Цялата новина »

Китай няма да спре със стимулирането на имотния сектор и икономиката: Анализатори

31 март 2015 - 10:24
Последните опити на Китай да окаже подкрепа на отслабващия си имотен пазар не са достатъчни, твърдят анализатори, отбелязвайки, че серия от понижения на основната лихва биха били единствената спасителна мярка в тази насока. Цялата новина »

Китайците спряха да посещават Хонконг и наемите стават непосилни за търговците

30 март 2015 - 10:49
Спадът в бройката на китайските туристи води до падане на наемите на магазините в Хонконг, като празните магазини растат точно в онзи район, който преди три години задмина Пето авеню на Ню Йорк и се превърна в най-скъпия световен търговски район, предава Ройтерс. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »