Лидл подготвя рекордната си покупка за влизане в игра в края на годината

31 юли 2018 - 21:23
Лидл напредват в плановете си за превръщането на един от първите магазини „Пикадили“ в страната в свой обект. Магазинът на улица „Битоля“ във Варна трябва да открие с марката на германската верига до края на 2018, предават източници на spekulanti.com. Цялата новина »

В „Лозенец“ алармират институциите за проекта „Златен век“ на Артекс

23 май 2018 - 09:43
Инициативният комитет "Лозенец" е подал сигнал до институциите от изпълнителната, законодателната, съдебната и местната власт против строителството на 120-метровата сграда на „Артекс“, на ул. "Златен рог", в кв. "Лозенец" в София. Цялата новина »

Столична община може да направи замяна със скандалната НИКМИ

21 май 2018 - 16:46
Столична община може да направи замяна със строителната компания НИКМИ, като даде реципрочен терен на дружеството, за сметка на скандалния имот в ж.к. Стрелбище, който попада в „зелена“ зона и върху който компанията иска да изгради небостъргач. Цялата новина »

Средната цена, на която „Адванс Терафонд“ е купувал земите си, е близо 1000 лв/декар

16 май 2018 - 10:05
Инвестиращият предимно в земеделска земя фонд „Адванс Терафонд“ АДСИЦ е закупил 630 дка земеделски земи на средна цена 980 лв./дка, през април. Това е най-високата средна стойност на която фондът е купувал земи, показва месечният му бюлетин до БФБ. Цялата новина »

NEPI Rockcastle ще инвестира 150 млн. евро в пловдивския си мол

10 май 2018 - 09:12
NEPI Rockcastle - водещ инвеститор, специализиран в изграждането и управлението на имоти в Централна и Източна Европа, засилва присъствието си в България с нова инвестиция от 150 млн. евро. След придобиването на Paradise Center и Serdika Center&Offices в София през 2017 г., компанията започва и изграждане на нов модерен търговски център в Пловдив, съобщава онлайн изданието gradat.bg. Цялата новина »

"Младост" пак е без кмет

01 май 2018 - 17:22
Временно изпълняващият длъжността кмет на квартал "Младост" в София Владимир Клисуров подаде оставка, съобщи националната телевизия. Това се случва няколко дни след като Столичният общински съвет го избра за временно изпълняващ длъжността на мястото на Десислава Иванчева, която беше арестувана и обвинена за взет подкуп. Цялата новина »

И прокуратурата не успя да спре скандална сделка на НИКМИ

25 март 2018 - 11:42
Софийската градска прокуратура не постига успех с опита да си да оспори сделка на Столичната община със замяна на имоти с мотив, че е нищожна - твърдение, което прокуратурата обаче не е успяла да докаже нито един път. Това се разбира от решение на Административен съд - София, който не допуска жалбата с мотив, че в сделката няма достатъчно нарушения, за да бъде обявена за нищожна, а срокът за евентуалното ѝ атакуване като незаконосъобразна е изтекъл, пише онлайн изданието Дневник.бг. Цялата новина »

Главният архитект на София иска "затваряне на законовите вратички"

24 февруари 2018 - 08:35
Полузаконността пречи на всички, които са свързани с развитието на София. Това заяви главният архитект на града Здравко Здравков на конференция на бранша. Цялата новина »

Дидо Лечев купи бургаския хотел "България" от Митко Събев

23 юли 2017 - 11:22
Митко Събев е продал един от последните си ценни имотни активи - бургаския хотел "България", известен и като "Интерхотел България", става ясно от доклад на консултантската компания Forton за пазара на бизнес имоти в България през първото полугодие на 2017 г. Цялата новина »

Южноафриканци купуват и The Mall на Цариградско

23 юли 2017 - 11:07
Южноафриканската инвазия на пазара на търговски площи в България продължава. Търговско-развлекателният център The Mall на бул. "Цариградско шосе" в София ще има нов собственик, става ясно от официално съобщение до медиите. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »