Британската аналитична компания Football Radar отваря офис в Пловдив

07 юни 2017 - 20:40
Базираната във Великобритания компания за статистически футболни анализи Football Radar отваря офис в Пловдив, който ще е фокусиран изцяло върху въвеждането и обработката на база данни от футболни мачове, съобщава „Капитал“. Цялата новина »

Акционерите на GTECH ще одобряват покупката за 4.7 млрд. долара на щатската IGT

04 октомври 2014 - 17:02
Италианската хазартна група GTECH заяви днес, че ще проведе извънредно събрание на акционерите си на 4 ноември, на което да одобри стъпките, необходими за финализирането на изкупуването за 4.7 милиарда долара на щатския производител на слот машини International Game Technology. Цялата новина »

Приходите на казината в Макао падат и през август

01 септември 2014 - 18:21
Приходите на казината в Макао се оказаха по-слаби, отколкото анализаторите изчисляваха през август, като падат за трети пореден месец, основно заради натиска, който китайските власти оказаха върху висшите чиновници, който доведе до рязко понижение на средствата, които те дават за хазарт, луксозни часовници и напитки. Цялата новина »

Фирма от Макао ще прави хазартен курорт за 3 милиарда на Северните мариански острови

13 август 2014 - 14:15
Инвеститор в една от най-големите компании, даваща заеми на комарджии в Макао, възнамерява да построи казино курорт за 3 милиарда долара на острова от западната част на Тихия океан Сайпан, предвид слабия растеж у дома, предава Ройтерс. Цялата новина »

Оперативната печалба на Ladbrokes пада с една трета

12 август 2014 - 13:29
Оперативната печалба на Ladbrokes за полугодието пада с една трета, въпреки че Световното първенство в Бразилия донесе известна радост за букмейкъра. Цялата новина »

Измамата в тотото била установена минути след тегленето на числата

12 август 2014 - 09:33
„Извършихме проверка и установихме, че има опит за манипулация на системата на спортния тотализатор и числата са подменени", разказа в ефира на Нова телевизия Мария Янева, директор „Обработка и контрол на тиражите" в Българския спортен тотализатор относно опита на Николай и неговият братовчед - Продан, да вземат джакпота от 5 милиона лева, като се опитаха да пробият системата на тотото. Цялата новина »

Джакпотът от над 5 милиона лева вероятно ще бъде върнат в игра още в четвъртък

11 август 2014 - 17:24
Джакпотът от над 5 милиона лева от Тото 2, който беше спасен при опит да бъде изтеглен с измама, вероятно ще бъде върнат в игра още в четвъртък.  Цялата новина »

Променено бе управлението на Българския спортен тотализатор

17 юли 2014 - 09:51
Министерският съвет одобри промени в Устройствения правилник на Българския спортен тотализатор. Цялата новина »

Италианската GTECH ще купи International Game Technology

16 юли 2014 - 09:49
Италианската GTECH ще купи International Game Technology, в сделка в кеш и акции на стойност 6.4 милиарда долара, включително нетният дълг, съобщиха двете компании днес. Цялата новина »

Мъж от Тенеси спечели 259.8 милиона долара от лотарията Powerball

04 юли 2014 - 11:24
Рой Кокръм от град Ноксвил в щата Тенеси стана победител в популярната лотария "Пауърбол", чийто джакпот бе 259,8 милиона долара, предаде ИТАР-ТАСС. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »