„Кауфланд България“ е първата верига достигнала оборот над 1 милиард лева

12 март 2015 - 12:09
„Кауфланд България“ (50 магазина) стана първата верига за бързооборотни стоки у нас, която премина границата от 1 млрд. лв. приходи на година. Това пише в днешния си брой „Преса”, като се позовава на внесеният преди дни отчет на компанията за 2013 г. Цялата новина »

Две от водещите вериги универсални магазини в Япония работат по сливането си

10 март 2015 - 10:29
FamilyMart Co и UNY Group Holdings съобщиха днес, че ще се опитат да реализират сливане, което трябва да приключи до есента на следващата година, ход който би създал втората най-голяма верига универсални магазини в Япония. Цялата новина »

Българската верига за бързо хранене Aladin Foods стъпва и в Румъния

06 март 2015 - 16:44
Веригата за бързо хранене Aladin Foods ще осъществи плановете си за експанзия към румънския пазар, съобщава собственикът ѝ Халед Харфан.  Цялата новина »

Дубайски фонд купи четвърт от „турския Amazon”

24 февруари 2015 - 08:09
Онлайн търговец ще използва свежия приток на инвестиционен капитал за да усили присъствието си при мобилните устройства, да подобри технологичната си инфраструктура и да се премести в нов, изграден по поръчка дистрибуционен център от 100 000 кв.м., от който да обработва над 500-те хиляди продукта, които предлага. Цялата новина »

Русия забрани вноса на сирена и млечни продукти от Полша

23 февруари 2015 - 18:21
Руската агенция за защита на потребителите Роспотребнадзор забрани вноса на сирена и млечни продукти от Полша, съобщава агенция "Ройтерс". Причина за въведеното ограничение е, че полски производител не отговарял на "съществуващите изисквания на Митническия съюз". Цялата новина »

Играчи №3 и 4 в търговията на дребно в Мексико са пред сделка

13 октомври 2014 - 09:31
Controladora Comercial Mexicana SAB е близо до сделка за продажбата на голяма част от своите 200 магазина за търговия на дребно с Grupo Comercial Chedraui SAB, в сделка, чиято стойност най-вероятно ще достигне 4 милиарда долара, съобщи Блумбърг. Цялата новина »

Булевард „Витоша": Следващата стъпка в експанзията на големите търговски вериги

09 октомври 2014 - 13:01
Столичният булевард „Витоша"е следващата стъпка в експанзията на големите търговски вериги, прогнозира консултантската фирма за имоти Forton, стратегически партньор в България и Македония на глобалната компания Cushman & Wakefield. Цялата новина »

КЗП завежда колективни искове срещу трите мобилни оператора

15 септември 2014 - 12:41
Комисията за защита на потребителите (КЗП) установи наличието на една и съща неравноправна клауза в общите условия на срочните договори и на трите телекома за предоставяне на мобилни услуги, съобщиха от комисията. Цялата новина »

Артър Т.Демулас е близо до покупката на Market Basket

25 август 2014 - 09:05
Артър Т.Демулас, чието отстраняване като директор на Market Basket едва не предизвика затваряне на търговската верига, е близо до покупката й, съобщиха двама губернатори от Нова Англия. Цялата новина »

Руските власти „подгониха” McDonald`s

21 август 2014 - 16:47
Руските санитарни власти продължават да извършват внезапни проверки в ресторантите на американската верига за бързо хранене "Макдоналдс". Няколко заведения вече са временно затворени, предава кореспондентът на БНР в Москва. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »