Цацаров съжалявал за ЦУМ „чисто човешки“

21 май 2017 - 10:35 |   Прочетена (3690) |   Препоръчай (1) |   Коментари (0)

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че чисто човешки съжалява за срещата си със собственика на "Овергаз" и издател на в. "Сега" Сашо Дончев, предаде Би Ти Ви. За срещата, организирана с посредничеството на бившия ръководен кадър на БСП Георги Гергов, се разбра в края на април от разказ на Дончев как главния прокурор е изразил недоволство от съдържанието на в "Сега" и от партиите, които бизнесмена подкрепял. Главният прокурор само два пъти коментира, като заяви, че не е нарушил закона и служебните си задължения и не се срамува.

"От гледна точна на цялата буря, която се разрази, от чисто човешка гледна точка не мога да не съжалявам за срещата в ЦУМ. От всяка друга гледна точка тази среща нито ме притеснява, нито мога да имам някакви страхове, нито мога да се срамувам заради станалото там", каза главният прокурор.

"За да се притеснявам, би трябвало на тази среща от мен да е поискано нещо и аз да съм обещал нещо нередно или да съм извършил нещо в резултат на такова обещание. След като не съм го направил, какъв е проблемът", добави той.

Цацаров призова да се регламентира в какъв тип срещи и с кого могат да участват висши магистрати.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »