Приста ойл холдинг ЕАД ще произвежда и продава морски масла в над 700 пристанища на 50 страни

07 октомври 2009 - 10:04 |   Прочетена (2346) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)
Приста ойл холдинг ЕАД и Gulf Oil Marine сключиха договор за производство, дистрибуция и доставка на морски смазочни продукти и услуги в рамките на мрежата на Sealub Alliance. По силата на този договор Приста Ойл Холдинг получава изключителни права в акваторията на България, Грузия, Румъния и Турция, а също за производство и доставка на морски смазочни продукти за повече от 750 пристанища в над 50 страни по света, в рамките на Sealub Alliance. Споразумението бе подписано официално от Каролайн Хюит, главен изп. директор на Gulf Oil Marine и от изп. директор на Приста ойл холдинг Милен Бойчев, в присъствието на председателя на УС на холдинга Пламен Бобоков. До подписването на документа се стигна след обстойно проучване и преговори между двете страни. Г-жа Хюит се запозна подробно с производствените възможности и технологичното оборудване на Завода за смазочни масла в Русе, за които даде висока оценка. „Стъпването на Приста ойл холдинг в партньорската асоциация Sealub Alliancе е може би един от най-стратегическите ходове, правени от нашата компания. Вярваме в концепцията на Sealub Alliancе и ще вложим максимално сили и енергия за развитието на алианса в предоставянето на все по-качествени и по-добри услуги, заедно с висококачествените продукти, които Приста ойл холдинг ще произвежда под марката на SEALUB. Уверен съм, че това е изборът, който ще направят повечето корабособственици по света.” – заяви Пламен Бобоков, председател на УС на Приста ойл холдинг.

„Партньорството с Приста ойл, в областта на корабните масла в стратегическия Черноморски регион предоставя на клиентите на Sealub Alliance изключително широко географско покритие, чрез което се осъществява доставка до плавателния съд на високотехнологични корабни масла и техническо обслужване, гарантирани от екипи професионалисти, бази с изключително качество на производство и логистична мрежа във всички черноморски държави. Със сигурност това е огромна крачка напред за Gulf Oil Marine и Sealub Alliance по отношение на нашата дългосрочна стратегия в областта на корабната индустрия” - каза Каролайн Хюит, главен изп. директор на Gulf Oil Marine.

Компанията GULF OIL MARINE (GOM), част от GULF OIL INTERNATIONAL LTD GROUP, е нов световен играч в дистрибуцията и реализацията на морски корабни смазочни продукти. По- специално, Gulf Oil Marine произвежда и дистрибутира широка гама корабни масла, които в резултат на активна научно-изследователска и изпитвателна дейност са утвърдили своята репутация по света и са одобрени от основните автомобилостроители. Компанията ръководи международна мрежа, популярна като SEA LUBE ALLIANE

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »