В Албена вдигат цените с 5% за новия сезон

10 януари 2012 - 18:50 |   Прочетена (822) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

С до 5 на сто по-високи ще бъдат цените за почивка в черноморския комплекс "Албена" през новия туристически сезон спрямо миналото лято, съобщи заместник-директорът по маркетинг и продажби Йовка Страшилова, цитирана от БТА. 
По думите й увеличението е средно за почивните бази, като поскъпване има предимно в хотелите, които са реновирани. През миналия сезон туристите отдъхваха в пика на лятото по формулата

All inclusivе в тризвездни и четиризвездни хотели от 70 до 90-100 лева за ден. Най-евтината почивка в т.нар. висок сезон - юли и август -  нощувка и закуска, излизаше по 25 лева, посочи мениджърът.

През това лято за разлика от миналото само едно дете на семейство ще почива безплатно, а останалите ще получават 70 на сто отстъпка от цената за възрастен. И през новия сезон туристите, настанени в хотелите, ще ползват безплатно чадър и два шезлонга на плажа. Тази практика беше въведена през лятото на 2010 г. 

Българите и германците са сред най-активните в отворената още в края на ноември миналата година онлайн система за резервации за сезон 2012 във ваканционното селище, казват от компанията. Първите туристи в курорта се очакват през март-април, информира заместник-директорът по маркетинг и продажби.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »