Идеал Стандарт – Видима АД цели ръст от 18% в производствения обем

20 юли 2011 - 14:26 |   Прочетена (351) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

„Идеал Стандарт - Видима" АД ще постигне 18 % увеличаване на производствения обем и 10 % увеличаване на производителността в завода за санитарна керамика до края на настоящата година, съобщиха от компанията. За постигане на набелязаните резултати, компанията е назначила в периода май- юли 100 нови работници и поетапно през цялата година въвежда технологични обновления в завода.

Увеличаването на производствения обем и производителността в завода за санитарна керамика е свързано с въвеждането на нови технологии, които организират производството в по-ефективен работен процес и намаляват физическото натоварване за работниците, посочват от дружеството. Промените се въвеждат в процесите на отливане и глазиране на керамичните продукти.

"Въвеждането на технологични обновления продължава през цялата настояща година, като ефектът от тях се измерва по няколко различни показателя, ориентирани към ефективна организация на производството и намаляване на физическото натоварване на хората в някои зони, увеличаване обема на продукцията, както и подобряване на безопасността и екологичните ефекти“ – се посочва в прессъобщение на дружеството.

„До края на годината е планирано да бъде въведена и нова, съвременна роботизирана технология за глазиране, която е естествено продължение на започналото през 2010г. увеличаване на производителността, качеството и количеството на механизирано произвежданите изделия в компанията, след миналогодишния проект за отливане под високо налягане", казва Валентин Ганев, член на Съвета на директорите и директор на завода за производство на санитарна керамика на „Идеал Стандарт - Видима".

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »