Анализатори виждат потенциал за ръст при дебюта на Alibaba

19 септември 2014 - 11:37
Alibaba сложи цена от 68 долара за акциите си по време на първичното публично предлагане, с което затвърди статута му като най-голямото в историята на щатската борса, а инвеститорите вероятно ще изтласкат цената още по-нагоре при отварянето на търговията днес, вярват анализатори. Цялата новина »

Бил Акман качва фонд за 5 милиарда долара на борсата в Амстердам

15 септември 2014 - 14:01
Милиардерът-активист Бил Акман обяви планове за качването на свой фонд на фондовата борса в Амстердам, с надеждата да набере поне 5 милиарда долара от институционални инвеститори извън САЩ. Цялата новина »

Alibaba планира да увеличи размера на IPO-то

15 септември 2014 - 10:46
Alibaba Group Holding планира да увеличи размера на първичното си публично предлагане, заради силното търсене от инвеститорите, предаде Блумбърг, като цитира свои източници. Цялата новина »

Alibaba се опитва да избегне грешката на Facebook при борсовия си дебют

08 септември 2014 - 10:56
Като поставя цена за очакваното с огромно нетърпение първично публично предлагане на Alibaba под пазарните очаквания, изпълнителният директор Джак Ма се опитва да избегне повтарянето на трагичния борсов дебют на интернет конкурента Facebook, коментират анализатори. Цялата новина »

Massimo Zanetti нае банки, които да подготвят листване в Милано

18 юли 2014 - 12:03
Италианският кафе производител, който стои зад марките Segafredo Zanetti и Chock full o’ Nuts нае банки, които да управляват процеса по първичното му публично предлагане в Милано, който вероятно ще се реализира още тази година, пише „Файненшъл таймс”. Цялата новина »

Томов се въодушеви, стартира наново IPO-то на ЦСКА

17 юли 2014 - 16:06
Главният акционер в ЦСКА Александър Томов обяви след събрание на ръководството на тима, че е взето решение за второ предлагане на акциите на клуба. Цялата новина »

Yahoo се споразумя с Alibaba за продажба на по-малко акции при IPO-то

16 юли 2014 - 13:12
Yahoo подписа договор, по силата на който ще запази по-голяма част от дела си в китайския онлайн търговец Alibaba, при излизането на китайската компания на борсата по-късно през годината, което се очаква да е най-голямото технологично IPO на 2014. Цялата новина »

TPG и Carlyle качват на борсата австралийския болничен оператор Healthscope

30 юни 2014 - 15:02
Щатските компании за дялови инвестиции в нелиствани компании TPG Capital и Carlyle Group ще се опитат да наберат 2.57 милиарда австралийски (2.42 милиарда щатски) долара от качването на борсата на австралийския болничен оператор Healthscope Ltd, в очертаващото се трето най-голямо IPO за Австралия. Цялата новина »

Скок от над 30% за три борсови дебютанта в Китай

26 юни 2014 - 10:02
Акциите на три китайски компании скочиха по време на борсовите им дебюти в Шънджън днес, в първите листвания на някоя от двете борси в Китай за последните четири месеца. Цялата новина »

Акциите на TSB поскъпнаха с над 10% спрямо емисионната цена при дебюта

20 юни 2014 - 14:54
Акциите на TSB поскъпнаха с над 10% спрямо емисионната им цена, при неофициалния борсов дебют на отделената от Lloyds Banking Group компания, при по-силен от очакваното апетит от инвеститорите. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »