Българските евродепутати заявиха, че ще подкрепят тютюнопроизводството

22 януари 2013 - 09:22 |   Прочетена (796) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Във връзка с адресирани декларации до 18-те български евродепутати в Брюксел, в Националната асоциация на тютюнопроизводителите - “НАТ-2010“ е пристигнало писмо-отговор от Мария Габриел - евродепутат от листата на ГЕРБ и член на Европейската комисия по земеделие, съобщиха от асоциацията.

В писмото си Мария Габриел пише, че благодари на председателя на Националната асоциация на тютюнопроизводителите Цветан Филев за всички усилия, които полага в защита на българското тютюнопроизводство.

„Запозната съм с проблемите на българските тютюнопроизводители и като член на Комисията по земеделие и развитие на селските райони мога да Ви уверя, че ще гласувам в подкрепа на поправките, които защитават техните интереси. Също така съм и един от депутатите от AGRI, които искат изменение на предложения от докладчик Сантос списък с култури, подпомагани чрез обвързано с производството плащане и замяната му с културите, включени в Приложение 1 от Договора (изменение 2023)”, се посочва още в отговора на българския евродепутат Мария Габриел.

Етикети:

,

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »