Гръмкото разкритие на Тръмп за Обама се оказа странна оферта

25 октомври 2012 - 09:51 |   Прочетена (642) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

В сряда „гръмкото” разкритие на Доналд Тръмп за президента Барак Обама остана без отзвук, след като милиардерът направи пореден нелеп опит да повлияе на изборите за президент на САЩ, коментира британският вестник „Дейли телеграф”.

С нетърпение чаканото съобщение на Тръмп пораждаше всякакви спекулации – от публикуване на документи за развод на семейство Обама, до твърдения, че президентът е вземал кокаин в колежа, пише вестникът.

Всъщност, разкритието на Тръмп се оказа странна „сделка“, в която той предлага да дари 5 милиона долара за благотворителност, ако Обама се съгласи да публикува документите си от колежа и паспортите си.

Обявявайки се за „говорител” на целия американски народ, Тръмп качи в YouTube видео, в което нарича Обама „най-малко прозрачния президент в историята на страната” „Никога не е имало такова нещо“, заявява Тръмп.

Реакцията на повечето водещи американски издания днес е повече от саркастична към сделката. Под заглавие „Това ли беше голямото разкритие на Тръмп?“ най-големият портал в САЩ – Yahoo е видимо язвителен към имотния магнат, като използва в статията си описателни изрази за него като „неповторимо фризирания магнат, реалити ТВ звезда и де факто лидер на движението на „раждането“ (заради твърденията му, че Обама не е роден в САЩ и актът му за раждане е изфабрикуван)

Етикети:

,

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »