Турски депутат: Турците в България все още страдат

24 май 2017 - 18:08
28 години след Възродителния процес, България продължава политиката на асимилация спрямо турското малцинство в страната, като то е два пъти по-голямо от официално обявеното и надвишава 1 млн. души. Това се твърди в изявление на председателя на турската парламентарна комисия по правата на човека Мустафа Йенероглу, цитирано от Анадолската агенция. Цялата новина »

Пеевски декларира, че е собственик на още три компании

24 май 2017 - 17:25
Депутатът от ДПС Делян Пеевски е придобил три нови компании. Това става ясно от декларациите му по закона за конфликт на интереси, които бяха публикувани на сайта на парламента във вторник. Цялата новина »

Експерт: "Патриотите" са приключени след като излязат от властта

21 май 2017 - 20:25
"Не знам дали "Патриотите" го осъзнават, но след като излязат от властта, те са приключени. С тях ще стане същото, което стана с "Реформаторите"." Цялата новина »

Цацаров съжалявал за ЦУМ „чисто човешки“

21 май 2017 - 10:35
Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че чисто човешки съжалява за срещата си със собственика на "Овергаз" и издател на в. "Сега" Сашо Дончев, предаде Би Ти Ви. За срещата, организирана с посредничеството на бившия ръководен кадър на БСП Георги Гергов, се разбра в края на април от разказ на Дончев как главния прокурор е изразил недоволство от съдържанието на в "Сега" и от партиите, които бизнесмена подкрепял. Главният прокурор само два пъти коментира, като заяви, че не е нарушил закона и служебните си задължения и не се срамува. Цялата новина »

Карадайъ: ДПС никога няма да бъде срещу Турция

21 май 2017 - 10:16
Мустафа Карадайъ, председател на ДПС, заяви, че партията му никога няма да бъде срещу Турция. Цялата новина »

Плевнелиев ще награди посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев

13 януари 2017 - 11:30
На 13 януари 2017 г., на церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 президентът Росен Плевнелиев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката, културата и изкуството. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Цялата новина »

Симеон Дянков се появи в столичното следствие

13 януари 2017 - 11:23
Симеон Дянков, вицепремиер и финансов министър в кабинета “Борисов 1”, се появи няколко дни по-рано от обявеното в Столичното следствие. Той влезе с мерцедес в двора на следствието, като на предната седалка журналисти видяха адвоката му Марин Марковски. Цялата новина »

Тошко Йорданов от „Шоуто на Слави“: Няма да издигаме Слави за президент

16 май 2016 - 12:10
Сценаристът от „Шоуто на Слави“ Тошко Йорданов отрече пред телевизия BiT, че инициативата им за референдум може да прерасне в политическа партия. Цялата новина »

Борисов: Не ми се прави ограждение с Гърция

27 март 2016 - 15:49
Премиерът Бойко Борисов заяви, че е против изграждането на защитно съоръжение по границата със страна от Европейския съюз, каквато е Гърция, но в същото време "хората очакват от нас да защитим границата си". В момента страната и не очаква наплив на мигранти от страна на Турция, критичната точка сега е Гърция, каза министър-председателят при откриването на модернизираното военно летище "Безмер" в неделя. Цялата новина »

Дончева: ГЕРБ са прости, но организирани и ефикасни

13 март 2016 - 13:15
"В ГЕРБ са конформисти, нахални, прости... които се бутат, но са добре организирани и ефикасни. Какво значение, че за вас гласуват софийският елит и хайлайф?" Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »