Доган и Местан са национален капитал, вярва депутат от ДПС

12 март 2015 - 19:48 |   Прочетена (627) |   Препоръчай (1) |   Коментари (0)

„Думите на Радан Кънев, че ДПС има две лица, са хвърлени в пространството, без никакви аргументи”.

Това заяви пред националната телевизия депутатът от ДПС Янко Янков.

„Познавам всички аспекти от дейността на ДПС. Тя е отговорна, национална партия, която защитава интересите на всички български граждани. Разбира се акцентът е върху малцинствата, защото такава е платформата ни”, коментира депутатът.

„ДПС има само едно лице,

Ахмед Доган и Лютви Местан са национален капитал и това рано или късно ще го видите, посочи той.

„ДПС има изключителна заслуга за развитието на, бих казал, имитацията на демокрация в България”, бе друга култова реплика на депутата.

Според него от началото на прехода е проведено разграбване на националния капитал на България.

„Именно тези, които разграбиха националния капитал, продадоха "Кремиковци" за един лев, продадоха "Нефтохим" и БГА "Балкан" на цената на един апартамент, ни обвиняват в мафиотско поведение. Радан Кънев е едно от тези лица, той е част от задкулисието. С какво ДПС през годините е имало мафиотско поведение”, запита Янков.

„Познавам се с Ахмед Доган от повече от 15 години. Казвал ми е: "В политиката е или добро, или нищо. Политиката е територия на доброто". Чудя се кой е възпитавал и образовал тези хора в парламента, които използват тази антихуманна риторика. Политиката е и наука, изкуство, не можеш да злепоставяш другите за собствените си цели”, заяви още депутатът от ДПС.

 

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »