Цветанов: Гласувах за единствения възможен ход за България – европейският

05 октомври 2014 - 12:21 |   Прочетена (828) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Гласувах за единствения възможен ход за България – европейският. Това заяви пред медии заместник-председателят на ГЕРБ и водач на великотърновската кандидат-депутатска на партията Цветан Цветанов, след като в 10.45 часа той упражни правото си на глас в Хуманитарна гимназия в старата столица, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Дадох гласа си за стабилна държава и за бъдещето на България. Искам да изкажа голямо уважение към всички, които днес се отправят към урните, защото, когато упражниш конституционното си право на глас, значи си активен гражданин на своята родина. Призовавам всички, които не смятат, че трябва да гласуват, да го направят. Защото стабилна държава се прави тогава, когато всички сме дали гласа си, независимо кой за коя политическа формация гласува“, каза още Цветан Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район каза още, че България се нуждае от стабилно управление и стабилни институции.

„Иначе няма как да градиш устоите на една държавност, ако институциите са разклатени и не се ползват с необходимото доверие. Точно затова, в днешния ден, всеки трябва да направи своя избор“, допълни Цветан Цветанов. Преди да отиде до урната зам.-председателят на ГЕРБ, заедно със своята съпруга, посети Катедралния храм „Рождество Богородично“, където се проведе неделна литургия. Отец Асен поръси за здраве Цветанов и останалите миряни.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »