Бедров: Партиите не представят никакви визии за това накъде върви страната

01 септември 2014 - 16:27 |   Прочетена (739) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Партиите не представят никакви визии за това накъде върви страната, в месеците преди изборите. Това коментира пред БНР журналистът Иван Бедров.

„За мен това, което липсва, е, че наистина не чуваме, никаква визия. Нито една от партиите наистина не се опитва, от големите партии, да представи своята визия затова накъде ще върви България. Ние сме потънали в огромни скандали, да кажем случаят КТБ, нито една от големите партии не застава пред избирателите да каже как решава този въпрос”.

„Ние не получаваме цялата истина за банката, която очакваме и която като данъкоплатци ни дължат. Получихме противоречиви сигнали от централната банка, в същото време все повече специалисти говорят, че ще има нуждата от някакъв тип подкрепа от данъкоплатците за решаването на този проблем и нито един от лидерите на основните политически сили, които искат да управляват, не излиза и не казва: "Добре, (ето) какво точно ще направим. Първо, второ, трето

„Това, което виждам, е, че има някакъв консенсус, че Бойко Борисов и ГЕРБ се връщат на власт и това, не го чуваме само от неговите уста, като че ли всички са наясно, съгласни и доволни от това” – коментира Бедров.

Няма състезание, не изглежда да има състезание и колко и да е в нокдаун БСП, тя изобщо не се държи като все още втора по големина политическа сила, която, независимо в колко тежко положение е, че все пак да застане пред избирателите и да каже: "Това е нашият път, подкрепете ни".

„От друга страна тези дни всички обсъждат Реформаторския блок – една коалиция, която си позволи да се докара дотам, че да бъде единствено през Бойко Борисов и ГЕРБ. На единият ден коментираме дали са против Бойко Борисов и ГЕРБ, а на другия -  дали ще направят коалиция, а всъщност важното е какво предлагат, защото в тяхната програма имат, принципите, които публикуваха, имат твърде интересни, важни неща, които трябва да бъдат направени”.

Аз изобщо не съм убеден, че след тези избори може да има стабилно управление, което да извърши важните реформи, за да донесе не само стабилност, но и растеж на България, завърши Бедров. 

Етикети:

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »