Цветанов: Реформаторите остават единствените възможни наши партньори

16 август 2014 - 14:22 |   Прочетена (804) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

ГЕРБ са готови да говорят със всички десноцентристки формации, които ще влезнат в парламента, заяви в интервю по Нова телевизия Цветан Цветанов.

„ГЕРБ през последната една година не е казвал нито една лоша дума за Реформаторския блок или срещу всички стари десни партии. Може би реформаторите по този начин търсят някаква идентичност, да привлекат с конфронтацията определен брой избиратели. Смятам, че те нямат идентичност. Те остават единствените възможни наши партньори в един следващ парламент с едно силно дясноцентристко управление", каза Цветанов.

В интервю на Бойко Борисов в четвъртък стана ясно, че ГЕРБ няма да се коалира с реформаторите. Причината за разрива: „Тези условия, които те поставиха - че Борисов не може да бъде министър-председател", обясни Цветанов.

„Ние сме потенциалната най-силна партия, която ще спечели изборите на 5 октомври. Ние искаме да правим политика, а не да правим междуличностни престрелки чрез медиите", категоричен бе Цветанов.

Той увери, че ГЕРБ искат прозрачност в управлението. "Защо да не си обединим усилията за „Южен поток"? Най-твърдата и ясна позиция е тази на ГЕРБ", добави още Цветан Цветанов.

Етикети:

,

,

,

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »