Сидеров: Бях на плажа Варадеро, разбира се...

02 януари 2014 - 11:30 |   Прочетена (908) |   Препоръчай (1) |   Коментари (1)

"Бях, разбира се. Освен това Куба е морска страна, пълна с плажове". Така лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров отговаря в интервю за вестник "24 часа" на въпроса бил ли е на известния плаж Варадеро.

Досега Сидеров отклоняваше въпросите с твърдения, че не коментира „анонимни снимки, сигналчета и опити за компроматчета", че не е пътувал на държавни разноски и че става въпрос за акция срещу партията му, която настъпила "много здрави интереси през тази година".

В интервюто си Сидеров отново казва, че пътуването до Куба е било на частни разноски и целяло подготовката на партийна делегация в Хавана пред пролетта. То случайно съвпаднало с рождения ден на депутата от "Атака" Деница Гаджева, заради която Сидеров се раздели със съпругата си.

"Така се случи. Факт е, че за нея това беше много силен емоционален момент, да види родния си град, защото тя няма спомен от Куба.... И за мен пътуването беше силна емоция, защото винаги дълбоко съм ценял това, което са направили тези 82-ма революционери, начело с Фидел Кастро. Както и да го наричат сега – диктатор и т.н. той създаде една невиждана за страната социална система."

Сидеров за пореден път призовава този, който е снимал него и колегите му в Куба, да излезе от анонимност. По думите му авторът на снимките се страхувал да не го попитат с какви пари е пътувал той до кубинския курорт.

Той отново твърди, че пътуването не е било със средства от държавната субсидия, защото "първо, това е лесно доказуемо и второ – защото субсидията не е толкова голяма, за да я пилеем по този начин."

Сидеров коментира и думите на Бойко Борисов, че е уморен от политиката така: "В чисто човешки план го разбирам, защото наистина е огромно натоварване. Но в политически план може да се тълкува като признание за неуспех на опита за преврат, който беше инспириран от структурите на ГЕРБ и от костовисти. Борисов не успя. Връщането му бързо и скоростно на власт се провали".

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

saqs
02 януари 2014 - 11:45
1
zaradi tebe turci i komunisti she ni falirat!
 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »