Лиляна Павлова: В комисиите се събират по 4-5 души и си гласуват каквото им трябва

02 септември 2013 - 08:23 |   Прочетена (834) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

"Трябва твърда и безапелационна опозиция, която всеки ден да показва на управляващите къде грешат". Това заяви вчера народният представител от ГЕРБ и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на ГЕРБ Лиляна Павлова в интервю за „Нека говорят” по бТВ.

 „Не е приятно, когато трябва да отиваш на работа в една окупирана сграда, заобиколена от кордони с полицаи. Когато напуснахме парламента, го напуснахме заради тоталния опит за дискредитация и натикване в ъгъла. Трябваше да излезем, за да покажем своето несъгласие, тъй като няма чуваемост. Политиката на празния стол не е добра политика и ние го осъзнаваме”, посочи Павлова.

По думите й е нормално първата политическа сила да участва на пропорционален принцип в постоянните и в извънредните парламентарните комисии и да бъде представена с най-много депутати там.

„Връщаме се в работата на комисиите. Това, което забелязахме там – събират се по 4-5 – души максимум, гласуват си каквото им трябва и се чувстват безнаказани и правят каквото си искат”, каза още Лиляна Павлова.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »