Яне и Марешки: Не спасяваме ГЕРБ, ГЕРБ спасява държавата

29 ноември 2012 - 08:30 |   Прочетена (610) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

"Няма нужда някой да спасява ГЕРБ, защото в този момент ГЕРБ спасява държавата от положението, в което я доведоха комунистите", коментира лидерът на РЗС Яне Янев пред bTV.

Сега има полемика, има неоспорима теза, че процедури като тази за избиране на конституционен съдия са прозрачни и демократични. Кога това се е случвало преди това, запита Янев.

Янев и бизнесменът Веселин Марешки разясниха пред зрителите политическата си формация.

„РЗС ще стане катализатор на десницата. Хора от ДСБ се събират и идват към нас. Тези хора в момента са като сираци и трябва някой да ги спаси. Не събираме люспи, а обединяваме десницата“, заяви Янев.

Виждам сериозно израстване в Яне Янев и човек, който най-малко е свързан с политическата мафия, каза Марешки в отговор на въпрос за противоречивото му мнение за депутата отпреди година.

Искаме да свърши цялата какафония около СДС и Синята коалиция, защото става въпрос за раздор, не искаме да се месим. Докато не приключи всичко това, няма да посочваме съдия от конституционния съд, обясни Яне Янев.

Надежда Михайлова ръкопляска на събрание, на което се казва, че Костов е вампир, а след това се събира с него. За това никой не говори, а обсъждат нас, коментира Марешки.

Надежда Михайлова е израснала на гърба на СДС, сега не напуска евродепутатското място и взима 15 000 лева заплата, каза още той.

Ние се коалираме с Янев, ще се коалираме и след изборите. Ако до 1 година след постъпването в парламента, не променим законите по такъв начин, че хората да плащат по-малко за лекарства, веднага напускам парламента, заяви Марешки.

Етикети:

,

,

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »