Камен Воденичаров продава софийското си жилище, за да купи имот в Барселона

12 ноември 2012 - 10:10 |   Прочетена (1028) |   Препоръчай (1) |   Коментари (1)

Камен Воденичаров, който пееше преди време, че „не е избягал“ заяви пред bTV, че е обявил за продажба софийското си жилище и събира пари, за да си купи апартамент в Барселона, цитира го „24 часа“.

Барселона била любимото място на Воденичаров и на всяка цена той иска да има собствен дом там. Водещият смята да обитава новото си жилище с една дама, но не уточнява коя е тя.

„Само, че ми трябват още много пари, за да си плати жилището, затова обявих софийския си апартамент за продажба", споделя пред телевизията Воденичаров.

Водещият не уточни дали смята да се пренесе там завинаги, но каза, че засега търси още пари, за да доплати и да си вземе жилището в Барселона. Парите от софийския му апартамент нямало да му стигнат и трябват още.

Камен разказа, че вече се е отказал от хобито си да събира табелки с надпис "reserve". В началото си ги купувал, за да е по-интересно на бара в жилището му, където събира приятели и на всяко място им слагал по една такава табелка. След това обаче те започнали да му подаряват и така колекцията набъбнала. Като разбрал, че ги крадели от заведенията, спрял да събира. Дори започнал да ги подарява, пък и вече имал достатъчно, за да продължи традицията в семейния бар да се събира с приятели и местата им да са декорирани с такива надписи.

При разходката в дома му, Камен показа ценни картини, които е купил от различни места. Най-ценната му придобивка обаче е картина от бащата на Тончо Токмакчиев - Ненко, който е един от най-добрите наши акварелисти. На видно място в дома на Воденичаров има негова снимка заедно с певеца Любо Киров, с когото бяха скарани и се сдобриха преди година.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

Ники
15 ноември 2012 - 17:04
1
Барселона е хубав град. Мога също така да му предложа Сан Франциско
 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »