Министър Московски бе ранен при катастрофа

19 октомври 2012 - 15:23 |   Прочетена (688) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски е претърпял катастрофа край село Голец, община Угърчин, съобщи шефът на Областната дирекция на полицията в Ловеч комисар Георги Иванов. По първоначална информация министърът е със счупена ръка.

От центъра за спешна помощ в Ловеч казват пред БТА, че в момента два спешни екипа пътуват от мястото на инцидента към болницата в Ловеч.

Инцидентът е станал около 14,30 ч, а журналистите научиха по време на пресконференция за резултатите от проверката на убийството на Ивелина Славчева, застреляна от полицай, съобщи онлайн изданието на ловешкия в. "Народен глас".

Московски е бил на път към Габровско. Следобяд той трябваше да инспектира ремонта на гарата в Плачковци, която през януари се запали и изгоря. След това той трябваше да открие нов пощенски клон в Габрово и да участва в кръгла маса за проблемите на индустрията. В нея участие трябва да вземат други двама министри - на икономиката и по управление на евросредствата - Делян Добрев и Томислав Дончев, който е габровец.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »