20-годишен мъж е загинал на място при стрелба на кръстовището на бул. България и Гоце Делчев

22 август 2011 - 09:13 |   Прочетена (672) |   Препоръчай (1) |   Коментари (0)

20-годишен мъж е загинал на място при стрелбата на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев”. Това съобщи пред Агенция “Фокус” старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. Сигналът е подаден около 08.10 – 08.15 часа.
„От свидетели, които са се намирали в близост, е установено, че шофьор на лек автомобил „Лада” на видима възраст около 30 години, е бил спрял, до него спира „Опел Вектра”. Провежда се някакъв разговор, за който не се знае от какво естество е.

Шофьорът на „Ладата” е извадил пистолет и е прострелял шофьора на „Опел Вектрата”, който е 20-годишен и е починал на място. След това шофьорът на „Ладата” се е самопрострелял. Той е транспортиран във Военна болница с опасност за живота”, каза старши комисар Валери Йорданов.
Към момента не може категорично да посочим – какъв е мотивът за стрелбата, каза старши комисар Валери Йорданов. Предстои работа и оглед, както и уточняване на причините. Най-вероятно са някакви лични причини, това е, което мога да изкажа като версия, без да съм категоричен – каза старши комисар Валери Йорданов.

 22-годишен мъж с инициали М. В. Г. е приет във Военна болница след инцидента на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев”, съобщават пред агенцията от ВМА. Мъжът е приет с тежка огнестрелна рана в главата. Мъжът е в кома, в много тежко състояние и опасност за живота. В момента му се прави скенер и са назначени допълнителни изследвания.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »