Две комисии на Европейския парламент ще изслушат Мария Габриел

20 юни 2017 - 08:25
Две комисии на Европейския парламент ще изслушат на 20 юни от 16.00 ч. българско време кандидата за еврокомисар Мария Габриел. Цялата новина »

Турски депутат: Турците в България все още страдат

24 май 2017 - 18:08
28 години след Възродителния процес, България продължава политиката на асимилация спрямо турското малцинство в страната, като то е два пъти по-голямо от официално обявеното и надвишава 1 млн. души. Това се твърди в изявление на председателя на турската парламентарна комисия по правата на човека Мустафа Йенероглу, цитирано от Анадолската агенция. Цялата новина »

Пеевски декларира, че е собственик на още три компании

24 май 2017 - 17:25
Депутатът от ДПС Делян Пеевски е придобил три нови компании. Това става ясно от декларациите му по закона за конфликт на интереси, които бяха публикувани на сайта на парламента във вторник. Цялата новина »

Експерт: "Патриотите" са приключени след като излязат от властта

21 май 2017 - 20:25
"Не знам дали "Патриотите" го осъзнават, но след като излязат от властта, те са приключени. С тях ще стане същото, което стана с "Реформаторите"." Цялата новина »

Цацаров съжалявал за ЦУМ „чисто човешки“

21 май 2017 - 10:35
Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че чисто човешки съжалява за срещата си със собственика на "Овергаз" и издател на в. "Сега" Сашо Дончев, предаде Би Ти Ви. За срещата, организирана с посредничеството на бившия ръководен кадър на БСП Георги Гергов, се разбра в края на април от разказ на Дончев как главния прокурор е изразил недоволство от съдържанието на в "Сега" и от партиите, които бизнесмена подкрепял. Главният прокурор само два пъти коментира, като заяви, че не е нарушил закона и служебните си задължения и не се срамува. Цялата новина »

Карадайъ: ДПС никога няма да бъде срещу Турция

21 май 2017 - 10:16
Мустафа Карадайъ, председател на ДПС, заяви, че партията му никога няма да бъде срещу Турция. Цялата новина »

Износът на България надвиши 46 милиарда лева

11 февруари 2017 - 09:07
Износът на България към страните извън ЕС отново ускорява растежа си, като през декември достига 18.9% на годишна база. Това е най-високата стойност за последните почти две години, показват предварителните данни на Националния статистически институт. Основната причина за поредния скок е по-високата стойност при продажбите на разнообразни готови продукти. Цялата новина »

Плевнелиев ще награди посмъртно Никола Петков и Петър Дертлиев

13 януари 2017 - 11:30
На 13 януари 2017 г., на церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 президентът Росен Плевнелиев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката, културата и изкуството. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Цялата новина »

Симеон Дянков се появи в столичното следствие

13 януари 2017 - 11:23
Симеон Дянков, вицепремиер и финансов министър в кабинета “Борисов 1”, се появи няколко дни по-рано от обявеното в Столичното следствие. Той влезе с мерцедес в двора на следствието, като на предната седалка журналисти видяха адвоката му Марин Марковски. Цялата новина »

55 милиона лева е капиталовата програма на Пловдив

13 януари 2017 - 11:19
Развитието на културната инфраструктура е сред акцентите в строителната програма на Община Пловдив, предвидена в проектобюджета за 2017 г., Това информира кметът инж. Иван Тотев. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »