Марешки: Цветан Василев ме помоли да подкрепя кандидат-кмет на БСП

20 май 2015 - 09:10 |   Прочетена (1849) |   Препоръчай (0) |   Коментари (1)

Веселин Марешки призна за двете си срещи с Цветан Василев. Като по-интересна обаче пред Би Ти Ви той определи втората. „По-интересна беше втората среща. Тя беше по негова покана (на Василев, б.р.), през 2011, за да ме помолят да помогна на един от кандидат-кметовете на Варна, който беше от БСП“, коментира бизнесменът.

Той обаче отказа да изрече името на социалиста. На въпрос дали списъците с посетители при Цветан Василев са достоверни, Марешки отвърна:

„Аз лично съм бил там“. Вместо да извадят на показа кой открадна парите, те говорят толкова време кой се е срещал с Цветан Василев, възмути се той. В качеството си на собственик на аптеки Марешки изказа сериозни обвинения по адрес на здравния министър Петър Москов.

„Не може биографията на един човек да започва от момента, в който е назначен за министър, и то по една случайност. Никакви реформи, само приказки и лъжи“, изтъкна варненецът.

Той не пропусна да коментира и разигралата се в Разград словесна хватка между собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев и един от журналистите на бТВ, който бе наречен от Домусчиев „олигофрен“ заради въпроса, който бе задал към него.

 „Не го оправдавам г-н Домусчиев, но въпросът не може да е само негативен“, отбеляза Марешки, който обясни, че реакцията на Кирил Домусчиев била обяснима, тъй като била плод на емоцията, а журналистът е можел според него да зададе „по-подходящ“ въпрос.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

доктора
20 май 2015 - 09:16
1
Браво на министър Москов, диспансерите не са отделни болници и трябва да се обединят с големите, както беше преди. Те си повярвяха, че могат и да лекуват!!!
 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »