461 души от АБВ-Пловдив са подали заявления за напускане

23 април 2015 - 16:48 |   Прочетена (1089) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

От общо 483 членове в пловдивската организация на АБВ цели 461 са подали заявления за напускане, твърди лидерът на партията в Пловдив Христо Барутчиев. Той съобщи това на пресконференция в пресклуба на БТА.

Той обаче е обявен от Румен Петков - зам.-председател на партията, за нелегитимен.

Според Барутчиев всеки един от членовете е обявил желанието си да напусне в писмен вид пред председателя на съответната структура и това може да се докаже.

Заедно със съмишленици, сред които и проф. Георги Паскалев - учредител на партията в Пловдив, те показаха извадки от националния електронен регистър на политическата сила, където по думите им може да се направи справка.

Барутчиев обясни, че по този начин недоволните в АБВ се противопоставят на "продажната политика" на Румен Петков и ген. Валентин Петров, обявен за председател на градската структура в Пловдив. Той отказа да коментира плановете на напусналите, но не изключи те да станат основата на нова политическа сила.

"Не сме само ние, подобна е ситуацията и в други големи градове на страната, нямам информация само за Северозападна България", твърди той.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »