Валерия Велева прогнозира, че Бисеров ще е първият осъден политик от прехода

10 април 2015 - 12:10 |   Прочетена (1537) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

„Никой не може да разговори бившия депутат Христо Бисеров”, коментира журналистката Валерия Велева в ефира на БНТ днес. Според гостенката в студиото бившият народен представител си е вкъщи.

"Той има забрана да излиза от страната. Бисеров разполага с прекалено много информация, защото беше в парламентарна комисия по сигурността", коментира Велева и допълни, че е взимала интервю от Бисеров.

 "Никой не може да го разговори. Той е много затворен в себе си човек", посочи тя. "Едно негово говорене не е от негова ползва", каза още Велева.

 В предаването участваше и Тихомир Безлов. Според него Бисеров не е единственият български политик, който има сметки в Швейцария. Безлов припомни, че в алпийската държава е трудно да се открие сметка и че Берн от 2017 г. ще започне да разкрива сметки на граждани на Европейския съюз.

"Ще има осъдени политици", прогнозира анализаторът.

„Христо Бисеров може би е направил страхотен гаф - политически или личен, някаква постъпка”. Тази своя теза от преди година и половина Велева повтори и днес.

Според нея обаче самият лидер на ДПС Ахмед Доган е бил изненадан от информацията за действията и сметките на Бисеров или поне за обема на сумите.

Велева изказа увереност, че за първи път от началото на прехода действително ще има осъден политик от високите нива. Като доказателство за това тя изтъкна факта не само на начина, по който Христо Бисеров подаде оставка като депутат, зам.-шеф на Народното събрание и зам.-председателя на ДПС - внезапно и без никакъв коментар, но и начинът, по който са реагирали доскорошните му политически съратници.

"Христо Бисеров реално вече е изтрит от българската политика", заяви Валерия Велева.

Етикети:

,

,

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »