Арестуваният Кирил Рашков е прекарал нощта в болница, със съмнения за инфаркт

11 юли 2014 - 10:20 |   Прочетена (562) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Кирил Рашков е прекарал нощта в болница, под лекарско наблюдение, със съмнения за инфаркт. Това съобщи говорителят на Окръжна прокуратура Галина Андреева, цитирана от "Фокус". Още снощи, след ареста му той е бил закаран в спешното отделение на Университетска болница в Пловдив, с оплаквания за здравословното си състояние.

Вчера Рашков бе арестуван в хотела му в Пловдив. Маскирани обискираха сградата и неговата кола, след което му бяха поставени белезници и бе постановено задържане за 24 часа по закона за ДАНС, по подозрения за съпричастност към държане и разпространение на наркотици.

На късна пресконференция от прокуратурата съобщиха, че във вторник за 72 часа са били задържани трима души за държане и разпространение на 2.7 кг амфетамини. У тях са били открити още и консумативи за производство на синтетичната дрога, както и оръжия и боеприпаси за тях.

Задържаните нямат роднински връзки с Кирил Рашков, казаха от прокуратурата, но не уточниха каква точно е връзката на ромския бос със задържаните, дали има нещо открито и в неговите имоти, както и дали не е открита работилница за производство на амфетамин, с мотив, че обиските продължават и тепърва ще му се повдигат обвинения.

Очаква се това да стане днес. Очаква се още на задържаните трима да им бъде искана постоянна мярка за неотклонение, каза Андреева. Други членове на фамилия Рашкови засега не са задържани.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »