Камен Костадинов: Доган пръв заговори за 7-ми реактор на „АЕЦ" Козлодуй

26 ноември 2013 - 09:12 |   Прочетена (839) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Ахмед Доган за първи път заговори за 7-ми реактор на „АЕЦ" Козлодуй. Това заяви зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов в сутрешния блок на Нова телевизия.

На въпрос дали БСП се е отказала от "Белене", той обясни, че те са имали позиция по отношение на "Белене" и тя е подплатена със съответните аргументи.

Нямам никакви съмнения, че г-н Доган е изживял шок след като е видел насочен пистолет към себе си. Според мен, той наистина е в депресия спрямо този случай, той не желае да се среща с нападателя си, обясни Костадинов.

Попитан за случая "Бисеров", той заяви, че докато прокуратурата не си свърши работата, той не иска да коментира.

"ДПС не го е изплюла, той сам заяви желание да напусне партията. Не знам как е разбрал за проверката, той трябва да каже. Актът на г-н Бисеров е изцяло личен, хипотезите, че е бил притиснат не отговаря на истината", заяви още зам.-председателят на ДПС.

"Нито ДПС, нито правителството зависи от "Атака". Те не са ни партньори", категоричен е Костадинов. По думите му всеки сам решава как да формулира своето поведение. "ДПС ходи на работа и подкрепя кабинета. Ние следваме нашата позиция, а защо "Атака" е по-малко ожесточена към нас е въпрос, който не трябва да задавате на мен. Нашето поведение не се е променило по важни и базисни теми за ДПС", коментира още той.

Депутатът от ДПС заяви, че партийната субсидия трябва да бъде запазена, но е въпрос на дискусия колко да е размерът й.

"Според нашата оценка това правителство работи доста ефективно. Да, истината е, че това се случва в трудни условия, но пък ни вкарва в ред", коментира още той.

Към днешна дата не смятам, че предложението за Делян Пеевски за председател на ДАНС е грешка, каза още Костадинов.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »