Десетки са задържаните на траурния марш в памет на Борис Немцов

02 март 2015 - 09:08 |   Прочетена (812) |   Препоръчай (1) |   Коментари (1)

Няколко десетки души са били задържани на траурния марш в памет на убития руски политик Борис Немцов, съобщиха на ТАСС от пресслужбата на московската полиция.

"Няколко десетки души бяха задържани в неделя на шествието в центъра на Москва във връзка с опити за нарушение на обществения ред", каза служител в пресслужбата.

Той добави, че задържаните са отведени в полицията, за да бъде решен въпросът за привличането им към административна отговорност според действащото законодателство, пише ТАСС.

В същото време стана известно, че украинският депутат от Върховната рада, Алексей Гончаренко, който също бе задържан на траурния марш, е освободен, но трябва да се яви в съда в понеделник, за да отговаря за извършено от него административно нарушение "неподчинение на полицейско разпореждане" за което му е бил съставен протокол, както е съобщил адвокатът му Марк Фейгин на ТАСС.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

факт
02 март 2015 - 20:22
1
СТРАХА ОТ АРХИПЕЛАГ-ГУЛАГ Е ОГРОМЕН, ЗАТОВА ТРАУРНИТЕ ШЕСТВИЯ И МИТИНГИ СА ТОЛКОВА МАЛОБРОЙНИ ЗА РАЗМЕРИТЕ НА НЕОБЯТНА РУСИЯ . . .
 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »