Лавров: САЩ и ЕС препятстват действията ни по предотвратяване на световните заплахи

27 август 2014 - 16:40 |   Прочетена (605) |   Препоръчай (0) |   Коментари (2)

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров заяви, че САЩ и ЕС възпрепятстват руските действия по предотвратяване на световните заплахи, предава „Фокус”, като цитира РИА Новости.

„Нашите стремежи на международната арена по противодействие на всички заплахи и предизвикателства, се възпрепятстват от стремежите на Съединените щати и Запада като цяло, да запазят своето доминиращо положение на международната сцена, положение, към което те са привикнали за няколко столетия и изкуствено задържат реализирането на този многополярен и полицентричен свят, който отразява обективните тенденции на световното развитие”, заяви Лавров пред участниците на Общоруския младежки форум "Селигер-2014".

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

Наталка
28 август 2014 - 04:15
1
Руските стремежи по противодействие на световни заплахи? Затова ли путинските офицери от кгб създадоха ДНР в Донецк и назначиха себе си там за министри а след това организироха референдум в подкрепата на тази шизофринична идея сред рускоговорещи? Въшка опра на добре известен факт, че руснаците винаги са били първобитни и ще подкрепят каквато и да е идея стига да е шизофринична.
Наталка
01 септември 2014 - 15:57
2
Путински фашисти окупираха украинско градче Иловайск: https://www.youtube.com/watch?v=OLodQJhT3Ic
 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »