Французи ще рекламират Велинград като СПА дестинация

12 април 2013 - 12:54 |   Прочетена (649) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Французи ще рекламират СПА-столицата на Балканите Велинград при кампанията си, включваща още стария Пловдив, Хисаря, Казанлък и Търново, предава „Стандарт Нюз“, като се позовава на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите.

„Идеята е да се популяризира културния туризъм в страната ни, а самите презентации ще бъдат проведени в Белгия и Холандия. За целта френските туроператори ще пристигнат в страната ни на 23 април и ще гостуват на Велинград и останалите атрактивни места“, обяви председателят на асоциацията Благой Рагин.

Идеята е да бъдат привлечени туристи от Западна Европа.

От браншовата организация се надяват френските гости да се превърнат в успешен посредник на българския туризъм като доведат хора не само от европейските страни, но и от Китай и Русия, както предвиждат първоначалните проекти. Рекламата акцентира върху зимния, летния и СПА-туризма.

В помощ на туроператорите организацията готви семинар, на който ще учи хората от бранша как да осъвременяват сайтовете си. Целта е интернет страниците да станат по-удобни за потребителите и ясно да се разграничават от сайтове, прибиращи пари чрез измама.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »