Албена АД обещава нови екстри за гостите си през сезон 2012

25 ноември 2011 - 18:23 |   Прочетена (1087) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Нови екстри на своите гости ще предложи през Сезон 2012 кк „Албена”, съобщават от дружеството.

„Компанията завишава качеството на услугите на най-красивия плаж в Европа, който с копринения си пясък привлича туристи от цял свят“ – посочват от Албена АД.

Новост през следващото лято ще бъде предлагането на плажа на студени и топли напитки срещу допълнително заплащане. За сигурността ще продължат да се грижат специално подбрани спасители. На плажа е предвидена и анимация със спорт и игри. Един от водещите курорти, който предлага ултра ол-инклузив и ол-инклузив ще продължи услугите си, като завиши качеството и разнообразието в хотелите, които ще ги предлага.

Гостите на хотелите ще могат да ползват услугите и в бар Хавана на брега от 11 до 16.30 часа със закуски, салати и напитки, включени в цената.

Dine around концепцията продължава и през 2012 година. Туристите, отседнали в комплекса, ще имат възможност на избор на 6 ресторанта, като догодина това ще бъде за периода до 30 юни и от 3 септември. В менюто освен ястията, които имат възможност да се избират, ще бъде включена и минерална вода.

Хранителните продукти в комплекса подлежат на постоянен контрол от независима лаборатория. За хората, отседнали в хотелите в горната зона, е предвиден шатъл бус за по-лесно предвижване до плажа. Той ще тръгна на всеки 30 мин., от 9.30 до 17 часа.
Курортът Албена, който привлича българи и чужденци, със своите оферти за семейни почивки, ще затвърди своите позиции, като забавлява своите малки и големи гости с водни атракции в няколко басейна, голяма детска площадка, в близост до комплекс Лагуна, спокойствие на територията на комплекса, чист въздух и кристално чиста вода в морето.

Променени са условията за плащане на нощувките за семейства с повече от едно дете. Първото ще почива безплатно, а за второто ще се заплаща 30 на сто от цената за нощувка на възрастен.

От 25 ноември ще може да се правят резервации за 2012 година чрез сайта www.albena.bg. За 2012 г. гостите ще могат да резервират и за активния период юни-август, чрез уеб страницата и чрез call center-а, само пакети от 7, 14 или 21 дни, с ден на пристигане в събота.

През новата година силно са намалени цените за ползване на безжичен интернет на територията на Албена. Ще се заплаща цена от 2 лева за едно денонощие. Досега услугата се предлагаше по 4 лева за час.

Етикети:

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »