Метрото до Бизнес парка тръгва на 8 май

27 март 2015 - 10:09
Новият участък на метрото до Бизнес парка в „Младост 4" ще бъде официално открит на 8 май. Това съобщава пред вестник „Преса" шефът на „Метрополитен" инж. Стоян Братоев. Цялата новина »

Вторият пилот съзнателно е разбил самолета на Germanwings

26 март 2015 - 14:34
Вторият пилот съзнателно и най-вероятно умишлено е насочил самолета на Germanwings към земята, което е довело до разбиването му във френските Алпи и смъртта на 150 души, съобщи на специална пресконференция френският прокурор Брис Робен, цитиран от Би Ти Ви. Цялата новина »

Кадиев: Юбер е полезна, ще предложа да се узакони

26 март 2015 - 11:32
Смятам да направя необходимото да се узакони и регулира услугата "Юбер" (Uber), така че тя да бъде конкурентна и да се ползва от всички желаещи пътници, заяви депутатът от БСП Георги Кадиев в студиото на "Здравей, България" по Нова ТВ. Цялата новина »

Единият от пилотите на разбилия се самолет е останал заключен извън кабината

26 март 2015 - 07:32
Записите на гласовете от кабината на разбилия се в Алпите германски самолет показват, че единият от пилотите е напуснал кабината и не е могъл да се върне в нея, преди самолетът да се разбие, предава Ню Йорк Таймс. Цялата новина »

Десетки полети на Germanwings бяха отменени

25 март 2015 - 12:22
Много полети на Germanwings по европейски дестинации бяха отменени днес или се изпълняваха със закъснение след трагедията. Причината е, че пилотите на авиокомпанията отказваха да изпълнят няколко десетки полета.  Цялата новина »

В Кипър протестираха срещу ниските заплати в туристическия сектор

24 март 2015 - 17:48
На протест срещу ниските заплати и нарушенията на трудовото законодателство излязоха днес работещите в хотелиерството в Кипър. В хотелската индустрия на острова са заети и много наши сънародници. Туризмът е отрасълът, на който Кипър разчита за съживяване на икономиката си, предава кореспондентът на БНР на острова. Цялата новина »

От средата на годината „Икарус”-ите в София стават история

23 март 2015 - 20:08
Автобусите „Икарус” в столицата ще бъдат спрени от движение от средата на годината, с което не само се създава удобство за пътуващите, но и се намаляват вредните емисии във въздуха. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова на първото за годината заседание на Консултативния съвет по финанси и стопанска дейност. Цялата новина »

Транспортното министерство събирало доказателства срещу Uber с тайни клиенти

23 март 2015 - 11:23
От две седмици транспортното министерство е впрегнало свои служители да наемат таксита от електронната платформа за споделени пътувания Юбер. Целта е те да бъдат използвани като тайни клиенти и така да осигурят доказателства пред съда, че фирмата извършва незаконна дейност. Това се оказал единственият начин да се съберат годни за съда доказателства, пише вестник "Труд". Цялата новина »

ЧЕЗ спря тока на тролеите в Перник заради дългове

19 март 2015 - 17:43
Електроразпределителното дружество ЧЕЗ спря тока на тролеите в Перник заради просрочени задължения в размер на повече от половин милион лева, съобщи БТА. Цялата новина »

Тролейбус, пълен с пътници, се подпали в движение във Варна

18 март 2015 - 16:08
Тролейбус, пълен с пътници, се подпали в движение близо до Аспаруховия мост във Варна и изгоря за минути.При инцидента няма жертви, но е пострадала жена на около 60 години, чийто крак и е бил счупен докато се опитвала да напусне горящото превозно средство. Шофьорът е бил обгазен. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »