Пазарът приветства промяната на върха в Alibaba

08 май 2015 - 11:23
Alibaba обяви в четвъртък, че Даниъл Джан, създателят на прословутото годишно шопинг събитие Деня на неженените, поема поста на изпълнителен директор, а инвеститорите очевидно одобриха промяната. Цялата новина »

Microsoft представи Edge, браузърът, който наследява Explorer

30 април 2015 - 12:31

Microsoft представи официално новия си интернет браузър. Той се казва Microsoft Edge и ще е наличен във всички версии на Windows 10 за мобилни устройства и компютри, съобщи компанията по време на конференцията си Build 2015, предава Дневник.бг. Цялата новина »

Частен съдия изпълнител и полиция са влезли в сградата на ТВ7

29 април 2015 - 13:33
Частен съдия изпълнител, полиция и спецчасти са влезли в сградата на ТВ7, предава агенция БГНЕС. Извършва се обиск и опис на техниката като целта е тя да бъде иззета, което ще доведе до спирането на излъчването на една от четирите национални телевизии. Цялата новина »

Samsung си върна първото място на пазара на смартфони

29 април 2015 - 12:27
Samsung Electronics изпревари Apple и си върна „титлата” най-голям производител на смартфони в света през първото тримесечие на 2015 година, съобщи аналитичната фирма Strategy Analytics. Цялата новина »

Google оказва финансова подкрепа на европейски новинарски издания

28 април 2015 - 16:28
Американската технологична компания Google ("Гугъл") обеща да осигури 150 милиона евро на европейски новинарски издания и насочени към журналистиката компании през следващите три години, съобщи "Би Би Си". Цялата новина »

Китай е на път да стане пазар №1 за Apple

28 април 2015 - 09:10
Голям Китай – географско понятие, включващо и Хонконг и Тайван, прескочи Европа и стана вторият най-големият пазар за Apple, от гледна точка на приходите, за периода януари – март, а анализаторите считат, че няма да отнеме много, докато регионът измести и САЩ, като основният за щатския технологичен гигант. Цялата новина »

И българските потребители ще могат да печелят от реклами в YouTube

27 април 2015 - 17:21
Сайтът за видеосподеляне YouTube стартира партньорската си програма в България, като по този начин потребителите в страната, които качват клипове в онлайн платформата, ще могат да печелят от реклами, съобщава „Капитал”. Цялата новина »

Nokia опроверга репортажите, че се връща на пазара на мобилни телефони

27 април 2015 - 15:49
Финландската компания Nokia опроверга репортажи в китайски медии, че планира да се върне в производството на мобилни телефони. Цялата новина »

Google ще разтърси мобилното търсене с поредната промяна в алгоритъма си

20 април 2015 - 12:32
Google ще промени през тази седмица начина, по който търсачката му препоръчва уебсайтове на мобилни устройства, в промяна на алгоритъма, която вероятно ще „накаже” много сайтове, включително тези на Microsoft и ЕС, пише „Файненшъл таймс”. Цялата новина »

8-годишно момиче прави 128 хиляди месечно от готварски клипчета в YouTube

17 април 2015 - 09:55
Звездите на YouTube вече се превръщат в знаменитости, конкуриращи холивудските, с орди от крещящи фенове и щедри приходи, пише „Бизнес инсайдър”. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »