„Софийска вода“ съобщи, че е отстранила повреда, засегнала ред софийски квартали

08 януари 2012 - 13:24 |   Прочетена (1472) |   Препоръчай (2) |   Коментари (2)

Екипи на „Софийска вода” са работили през цялата нощ и са отстранили аварията, оставила без вода четири квартала, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

При влошени метеорологични условия екипите на „Софийска вода” АД са продължили работата през нощта по отстраняването на тежката авария по основен довеждащ водопровод с диаметър 1500 мм.

Вследствие на това бе нарушено водоснабдяването в кварталите „Бояна”, „Люлин (всички), „Павлово”, „Горна баня”, „Княжево”, „Манастирски ливади – запад” и „Овча купел”, „Овча купел” (първа и втора част)”, „Суходол”, „Филиповци”, „Красна поляна”, „Западен парк”, „Факултета”.

Възникналата вчера късно следобед авария е отстранена към 11.30 сутринта и започва поетапното включване на системата в засегнатите райони. Очаква се то да бъде възстановено около 13.30 часа.
В някои от засегнатите квартали е възможно водоподаването да бъде нормализирано едва в късните следобедни часове, поради понижените нива на захранващите ги резервоари.

Етикети:

,

,

,

Реклама

Коментари »

Кир-чо Кир-ов
08 януари 2012 - 16:15
1
Мина 11,30. После 1 и половина. Че и три и половина. А вода нямаааа...Изобщо и въобще - повече ме е страх от родните монополисти, отколкото от война. От второто поне има шанс да оцелееш
Ani
08 януари 2012 - 17:40
2
Страшно се радвам, че я е отстранила повредата. А ако пуснат и водата цена няма да имат!!!
 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »