Ladbrokes договори онлайн сделка с Playtech

11 март 2013 - 16:50 |   Прочетена (814) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Ladbrokes, опитваща се да се справи с отдавнашното си слабо звено – онлайн залаганията, си осигури укрепване на партньорството с доставчика на хазартен софтуер Playtech.

В петгодишен договор, който е почти идентичен с успешния, но на моменти нервен по отношение на взаимоотношенията договор на Playtech с William Hill, Ladbrokes се съгласи да създаде отделен маркетингов екип, който ще е базиран в Израел.

Ladbrokes Israel, както ще се нарича бизнесът, ще получи и екип от 40 специалисти, които дойдоха в Ladbrokes, след като букмейкърът купи израелска компания, която бе добър партньор на Playtech, за 850 000 лири.

Ladbrokes ще добави и 200 казино игри на Playtech на новия си „Вегас“ таб на уебсайта си, които в крайна сметка ще бъдат инкорпорирани към покер продуктите на букмейкъра.

Сделката е базирана на принципа „няма печалби, няма такси“ и по нея Playtech ще получава 27.5% от увеличените онлайн печалби на Ladbrokes, на определени интервали, плюс роялти такси от маркетинговото споразумение.

Ladbrokes със завист гледат към William Hill Online, съвместното предприятие което конкурентния букмейкър направи с технологичната фирма през 2007 и трансформира онлайн бизнеса на Will Hill.

Досега Ladbrokes предлагаше само бинго игрите на Playtech и много малко от другите продукти.

Слагането на край на съвместното предприятие William Hill Online по-рано този месец, след като William Hill плати на Playtech 424 милиона лири, за да изкупи 29-процентовия дял на фирмата в съвместния бизнес, отвори вратите за сделка с Ladbrokes.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »