Тотото предвижда и денонощни пунктове

26 януари 2013 - 11:11 |   Прочетена (831) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

3 860 000 е джакпота в утрешния тираж на тотото в най-популярната игра на тотализатора - „6/49”. Тази седмица беше пусната новата система за приемане и обработка на залози в реално време за хазартните игри на Българския спортен тотализатор (БСТ).

„Новата система на тотото позволява приемане на залози непосредствено преди тиража”, разказа пред Нова телевизия Веселин Кюркчиев, IT мениджър на БСТ. По думите му изплащането на печалбите пък може да започне един час след тегленето на числата.

Тази система е много по-лесна за употреба. Новите фишове много приличат на старите, като единствената разлика е, че те са еднопластови. Срещу пускането на фиша се получава една квитанция, която е новост за участниците. С нея се удостоверява печалбата и тя е единствения документ, който трябва да се пази. Освен това квитанцията има холограма и няма никакъв шанс тя да бъде фалшифицирана.

На въпрос ще има ли в скоро време денонощни тото-пунктове Кюркчиев отговори, че такива ще има. Те ще бъдат обявени на сайта на тотализатора.

Етикети:

,

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »