Доналд Тръмп прибавя първи хотел в Рио де Жанейро в портфолиото си

28 януари 2014 - 13:55 |   Прочетена (1319) |   Препоръчай (0) |   Коментари (0)

Trump Organization, оглавявана от инвеститора в имоти Доналд Тръмп, ще прибави към портфолиото си първи хотел в Рио де Жанейро, луксозния Trump Hotel Rio de Janeiro, със 171 стаи, като част от експанзията си в хотелиерския бизнес, съобщи Блумбърг.

Бразилската строителна компания LSH Barra SA ще построи проекта на стойност 200 милиона реала (82.5 милиона долара), с помощта на инвестиционни партньори, съобщи изпълнителният й директор Пауло Фигейредо Фильо.

Базираната в Ню Йорк Trump Organization, дава лиценза си на хотела и ще го управлява, съобщи Доналд Тръмп – мл. по време на инвестиционна конференция в Лос Анджелис.

Проектът е част от намерението на компанията да изгради портфолио от 30 хотела до 2020, от осем в момента. Сред настоящите хотели са Trump International Hotel & Tower New York и Trump National Doral в Маями, който компанията извади от банкрута през 2012, като плати 150 милиона долара за придобиването плюс 250 милиона долара за реновирането му.

„През последните няколко години, се опитваме да разширим бизнеса си и видяхме възможности в сектора на ултра луксозните хотели“, коментира Тръмп – младши – „Изключително въодушевени сме по отношение на бразилския пазар“.

Портфолиото от хотели ще е фокусирано предимно в Азия и Близкия изток, заяви оперативният директор на компанията Джим Петръс. Компанията преговаря за хотел и на западния бряг в САЩ и в щатския югоизток.

Етикети:

,

Реклама

Коментари »

 Вашият коментар
Автор:
Коментар:
Реклама
Намерете ни във Facebook »