Бъфет очаква Berkshire да продължи да генерира значителни инвестиционни печалби

25 февруари 2017 - 22:33
Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет публикува днес очакваното с интерес от инвестиционната общност годишно писмо до акционерите, в което Оракулът от Омаха обяснява на акционерите, че инвестиционните печалби на холдинговата му компания ще са „значителни“ в следващите години и че щатската икономика ще продължи удивителния си растеж. Цялата новина »

Български инвеститор проявява интерес към "Полимери" - Девня

14 февруари 2017 - 09:08
Български инвеститор проявява интерес за закупуване на терена на фалиралия завод "Полимери" в Девня. Бившето предприятие на Николай Банев е разположено върху повече от 1000 дка и в момента се водят преговори между синдика на дружеството и евентуалния купувач. Това информират от общинската администрация, цитирайки думите на кмета Свилен Шитов в радиостанция Дарик. Цялата новина »

H&M се затвърди на лидерската позиция в модния сектор в България

08 февруари 2017 - 12:56
H&M се затвърди на лидерската позиция в модния сектор в България. Шведската верига отчита пореден ръст в бизнеса си в България, като най-вероятно продължава да е №1 по приходи в модния сектор. Цялата новина »

Кен Моулис спечели консултантския мандат за IPO-то на мастодонта Aramco

08 февруари 2017 - 11:30
Moelis & Co спечели консултантския мандат за първичното публично предлагане на Saudi Aramco, съобщи “Файненшъл таймс”, като цитира свои източници. Това е най-големият успех в историята на базираната в Ню Йорк независима консултантска компания. Цялата новина »

Софарма Трейдинг АД отчита 8% ръст на продажбите през август

01 октомври 2016 - 09:23
Софарма Трейдинг АД съобщи, че е приключила месец август 2016 г., отчитайки 8% ръст на приходите от продажба на стока. Цялата новина »

Турци и японци инвестират 100 млн. лв в нови заводи в Димитровград

05 юни 2016 - 21:29
Икономиката на Димитровград ще е различна след две години, след като през следващите месеци там ще бъдат изградени две нови предприятия за авточасти, в които общата инвестиция ще бъде около 100 млн. лв, пише вестник “Капитал”. Цялата новина »

Пореден клуб от Висшата лига е на път да се сдобие с американски собственици

10 април 2016 - 18:08
Още един клуб от Висшата лига е на път да се сдобие с американски собственици. Цялата новина »

Пеевски доминира при поръчките и в ЖП сектора

27 март 2016 - 15:41
Най-големият получател на обществени поръчки, финансирани с държавни пари, безспорно е свързаната с Делян Пеевски строителна компания "Водстрой 98", която напоследък е основна цел на "катарзиса от Лондон" на премиера Бойко Борисов, пише „вестник Капитал“. Цялата новина »

Дружествата от групата на Стара планина холд АД ще раздадат дивиденти за над 17.6 млн. лева

13 март 2016 - 12:40
Стара планина холд АД и предприятията от нейната група ще раздадат общо 17 643 990 лв. под формата на дивиденти. Това става ясно от предложенията на ръководството на холдинга за това по какъв начин Съветите на директорите на предприятията да зарадват своите акционери на база нетната печалба през 2015 г. Цялата новина »

Създателят на системата за контрол на дома She излиза на БФБ

07 март 2016 - 11:58
Българската компания за телекомуникации Allterco, създала иновативната система за контрол на дома - She и интелигентния детски часовник MyKi („Майки“ - бел. ред), планира листване на Българската фондова борса (БФБ), съобщава бизнес изданието Investor.bg, като се позовава на информация от трима независими източници. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »