Произведено в Китай вече не означава евтино

27 февруари 2017 - 11:07
Оказва се, че „произведено в Китай“ вече не означава толкова евтино, предвид ръста в разходите за заплати в гигантския производствен сектор на страната, пише CNBC. Цялата новина »

Токсичните кредити на китайските банки са 10 пъти повече от обявяваните, сочи Fitch

24 септември 2016 - 12:43
Токсичните кредити в китайската финансова система вероятно са 10 пъти повече от официалните изчисления на администрацията, сочат от Fitch Ratings. Цялата новина »

Рияд планира листване на Aramco на три борси

09 май 2016 - 10:12
Саудитска Арабия се надява да привлече ExxonMobil, китайската Sinopec и BP, като купувачи на дялове в държавната петролна компания Aramco, при приватизацията на 5-процентов дял от монополиста, пише британският Telegraph, като цитира източници, близки до компанията. Цялата новина »

Борисов в Израел: Ако в България направя магистрала така да друса – ще ме изядат

25 февруари 2016 - 10:10
"Между другото като се возих по магистралата днеска, ако в България направя такава магистрала – така да друса и да люлее, ще ме изядат мене. От аерогарата до Рамала." Цялата новина »

Кувейт планира създаването на контролиран от държавата инвестиционен фонд

24 януари 2016 - 14:20
Кувейт планира създаването на контролиран от държавата инвестиционен фонд, който да управлява местни активи за до 100 милиарда долара, като целта е въпросните активи да бъдат продадени на частни инвеститори, в идните 5 до 7 години. Цялата новина »

Тежкият старт на годината за китайската борса продължава

11 януари 2016 - 10:07
Тежкият старт на годината за китайските пазари продължи и днес, след като основните борсови индекси в страната изгубиха още от стойностите си в края на следобедната търговия, като денят приключи с над 5-процентови понижения за индексите. Цялата новина »

Още един китайски милиардер изчезна

08 януари 2016 - 22:35
Милиардерът-основател на Metersbonwe, една от най-известните китайски модни марки, изчезна, като става поредният известен китайски бизнесмен, който очевидно пада жертва на антикорупционната кампания на Пекин, предава „Файненшъл таймс“. Цялата новина »

Северна Корея обяви, че е тествала успешно водородна бомба

06 януари 2016 - 11:19
Северна Корея обяви, че е провела успешно изпитание на миниатюрно водородно ядрено устройство в сряда сутринта, отбелязвайки значителен напредък в способностите на изолираната държава и повишавайки тревогата в Япония и Южна Корея, предаде "Ройтерс". Цялата новина »

Саудитски духовници призовават за джихад срещу Асад и Русия

05 октомври 2015 - 20:46
Десетки саудитски духовници призоваха арабските и мюсюлманските държави да подкрепят борбата срещу сирийското правителство, която те приемат за свещена война. Те поискаха да се осигури "всякаква морална, материална, политическа и военна подкрепа" на бунтовниците в Сирия. Цялата новина »

Русия е нанесла първите си въздушни удари в Сирия

30 септември 2015 - 16:09
Според Вашингтон Русия вече е нанесла първите си въздушни удари в Сирия, съобщава висш американски служител, пожелал анонимност, цитиран от агенция "Ройтерс". По негови данни операцията е проведена в околностите на Хомс в западната част на страната. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »