И прокуратурата не успя да спре скандална сделка на НИКМИ

25 март 2018 - 11:42
Софийската градска прокуратура не постига успех с опита да си да оспори сделка на Столичната община със замяна на имоти с мотив, че е нищожна - твърдение, което прокуратурата обаче не е успяла да докаже нито един път. Това се разбира от решение на Административен съд - София, който не допуска жалбата с мотив, че в сделката няма достатъчно нарушения, за да бъде обявена за нищожна, а срокът за евентуалното ѝ атакуване като незаконосъобразна е изтекъл, пише онлайн изданието Дневник.бг. Цялата новина »

Главният архитект на София иска "затваряне на законовите вратички"

24 февруари 2018 - 08:35
Полузаконността пречи на всички, които са свързани с развитието на София. Това заяви главният архитект на града Здравко Здравков на конференция на бранша. Цялата новина »

Дидо Лечев купи бургаския хотел "България" от Митко Събев

23 юли 2017 - 11:22
Митко Събев е продал един от последните си ценни имотни активи - бургаския хотел "България", известен и като "Интерхотел България", става ясно от доклад на консултантската компания Forton за пазара на бизнес имоти в България през първото полугодие на 2017 г. Цялата новина »

Южноафриканци купуват и The Mall на Цариградско

23 юли 2017 - 11:07
Южноафриканската инвазия на пазара на търговски площи в България продължава. Търговско-развлекателният център The Mall на бул. "Цариградско шосе" в София ще има нов собственик, става ясно от официално съобщение до медиите. Цялата новина »

Новият проект на Борисовата градина бил максимално щадящ

15 юли 2017 - 11:19
„Борисовата градина“ е един от най-емблематичните паркове в България с площ над 3.5 хил дка. В парка срещаме собственост от всички видове – публична и частна държавна, публична и частна общинска и частна. Това създава проблеми. Цялата новина »

Артекс стартира голям проект в столичния квартал „Дружба“

21 юни 2017 - 08:32
Строителната компания Артекс, позната с проектите си във високия ценови сегмент на столичния пазар стъпва с нов проект в Дружба, с близо 34 000 РЗП. Цялата новина »

Маню Моравенов напуска ръководството на Феърплей

20 юни 2017 - 11:44
Маню Тодоров Моравенов ще бъде освободен от Съвета на директорите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ по негова молба, става ясно от нова точка към свиканото на 29 юни 2017 г. Общо събрание на акционерите. Цялата новина »

Джи Пи Груп получи зелена светлина за 77-метрова сграда на бул. България

20 юни 2017 - 08:17
Разширен състав на Общинския експертен съвет по устройство на територията към Столична община одобри градоустройството на терен на бул. "България", който е собственост на дъщерно дружество на Джи Пи Груп. Цялата новина »

Всеки квартал в София ще е с един цвят на сградите

16 октомври 2016 - 16:35
Всеки квартал в София трябва да бъде с един цвят на сградите. Това предвижда нова наредба на общината, която трябва да остави в историята кръпките по фасадите, както и да регламентира повече зелени площи при новото строителство, съобщава Би Ти Ви. Цялата новина »

КФН потвърди проспекта с варантите на Феърплей пропъртис

10 октомври 2016 - 11:42
Комисията за финансов надзор (КФН) потвърди проспекта за публично предлагане на емисия безналични поименни свободно прехвърляеми варанти, издавани от „Феърплей пропъртис” АДСИЦ. Цялата новина »
Реклама
 
Реклама
Намерете ни във Facebook »